Ce este Mezoterapia?

Mezoterapia este una dintre cele mai populare forme de tratament non-invazive, folosita pentru a trata problemele pielii si a restaura aspectul tineresc al acesteia. Acum, exista un dispozitiv de injectare intradermica U225, care se poate folosi pentru a trata o gama larga de probleme, inclusiv pierderea parului generalizata sau localizata.

U225 este fabricat in Franta si este unul dintre cele mai sofisticate injectoare de mezoterapie disponibile. Dispozitivul este complet automat si functioneaza prin intermediul compresorului de aer. Acest mezogun poate injecta continuu sau intermitent, cu posibilitatea de a varia frecventa de la 1 la 450 de injecții pe minut.

Ce tratam cu dispozitivul de injectare U225?

Tratamentul de mezoterapie cu U225 este recomandat pentru:

  • refacerea pielii
  • tratamentul caderii parului atat la barbati cat si la femei


Ce beneficii aduce injectarea cu U225?

U225 poate fi utilizat pe toate zonele corpului, inclusiv zonele sensibile precum fata sau scalpul. Acest dispozitiv este foarte eficient:

  • face posibile injectari mai rapide
  • reduce trauma si durerea din timpul injectarii
  • ofera o adancime de injectare reglabila si usor de setat
  • tratament eficient pentru caderea parului
  • poate fi folosit pe toate zonele corpului

Cum functioneaza mezogun-ul U225?

Ceea ce face U225 unic este puterea pneumatica. Acest dispozitiv are o putere suplimentara, care permite o injectare mai rapida, chiar si in cazul cocktail-urilor vascose. Viteza acului este reglabila si permite o puncție rapida a pielii, fara a fi dureroasa.

Adancimea injectarii poate fi reglata cu usurinta, cu ajutorul unui cadran, iar indicatorul arata adancimea selectata. Valorile pot varia de la 0 la 10 mm, dar se poate ajunge la 13 mm prin presiunea usoara a pielii.

In ciuda faptului ca multe proceduri de mezoterapie sunt dureroase, U225 ofera o alternativa nedureroasa, prin puterea sa pneumatica si separarea seringii de ac. Acest dispozitiv este o solutie eficienta pentru cei care doresc sa trateze problemele pielii si pierderea parului, fara a recurge la metode invazive.

Regenereaza-ti pilelea cu U225 sau Opreste caderea parului!

Folosim tehnologie ultramoderna pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune rezultate.